Житомирщина: на Звягельщині поліцейські оперативно затримали грабіжника

Житомирщина: на Звягельщині поліцейські оперативно затримали грабіжника

16.12.15 18:30 0 659
У м. Новограді-Волинському за чверть години чоловік спромігся пограбувати двох людей. Поліція швидко розшукала і затримала грабіжника. Відібране у потерпілих у нього вилучено. Триває досудове розслідування.

До Новоград-Волинського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про пограбування від 55-річного місцевого жителя. Заявник розповів, що поблизу автостанції до нього підбіг невідомий та, погрожуючи фізичною розправою, вихопив з рук мобільний телефон. Потому втік.

Коли на місці події працювали співробітники поліції, до них з аналогічною заявою звернулася ще одна 47-річна звягельчанка. Жінка повідомила, що на центральному ринку невідомий відібрав у неї близько 600 гривень.

Обидва потерпілі надали правоохоронцям одні й ті ж самі прикмети нападника, про які одразу було повідомлено усі автопатрулі та піші наряди.

За півгодини правоохоронці затримали зловмисника на одній із центральних вулиць міста. Ним виявився раніше засуджений за аналогічні злочини 34-річний звягельчанин. Чоловік у скоєному зізнався і пояснив свій вчинок браком коштів.

Мобільник і гроші у нього вилучили та повернули власникам.

- Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманий може потрапити за грати на строк до 6 років, - прокоментував начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці п'яний водій ...
Наступна новина: У пошуках сухпайків: рейд ...

КОМЕНТАРІ