В Житомирській області романівські поліцейські затримали браконьєрів

В Житомирській області романівські поліцейські затримали браконьєрів

16.12.15 14:51 0 548
Під час профілактичного відпрацювання району на одній з вулиць смт Мирополя правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ. Під час огляду в багажнику вони виявили нещодавно вбиту косулю та зброю. Розпочато кримінальне провадження.

Уранці 11 грудня на одній з вулиць селища водій автомобіля ВАЗ-2101, помітивши правоохоронців, спробував змінити напрям руху та втекти. Відтак поліцейські зупинили підозрілу автівку. За її кермом перебував 49-річний житель Хмельницької області, а у салоні в якості пасажирів - 40-річний хмельниччанин та 33-річний місцевий житель.

Під час огляду багажника правоохоронці виявили вбиту косулю та мисливський карабін з понад півсотнею набоїв, оптичним приладом та пристроями для безшумної стрільби. Жодних дозволів на полювання чоловіки не мали та надавати пояснення щодо обставин події відмовились.

За таких обставин зброю було вилучено та разом з автомобілем доставлено до поліційного відділку. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з'ясування всіх обставин.

Відповідно до ч. 2 ст. 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шахрайки за 4 тисячі ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ