За добу рятувальники 4 рази надавали допомогу населенню,ліквідовуючи наслідки негоди,що напередодні пройшла Житомирщиною

За добу рятувальники 4 рази надавали допомогу населенню,ліквідовуючи наслідки негоди,що напередодні пройшла Житомирщиною

16.12.15 11:13 0 563
14 грудня о 07:12 рятувальники 19-ї ДПРЧ м. Чуднів у складі 4-х чоловік на автоцистерні проводили роботи по розрізанню та прибиранню з проїжджої частини упавшого дерева. Подія трапилася на автодорозі Житомир – Чернівці, у с. Дубище Чуднівського району. Рятувальники за допомогою сокир та бензопили прибрали з дерева гілля та пожежним автомобілем відтягнули стовбур на узбіччя. Тим самим, звільнивши одну смугу дороги для нормального руху автотранспорту. О 07:40 бійці ДСНС повернулися у розташування частини.

О 09:10 до Служби порятунку «101» селища Ружин зателефонував сільський голова, який звернувся по допомогу щодо монтажу пошкодженого вітром даху загальноосвітньої школи, що у с. Мовчанівка. Рятувальники 21-ї ДПРЧ за допомогою триколінної драбини піднялись на дах навчального закладу та прибили шиферні листи, що підірвало вітром.

Того ж дня рятувальники 9-ї ДПРЧ м. Бердичів у складі 5-ти чоловік на автоцистерні надавали допомогу родині із с. Осиково по обладнанню шиферної покрівлі. Сильний вітер зірвав 3 шиферних листи з даху їхнього приватного будинку, що впали на землю.

О 10:00 до Чуднівських рятувальників звернулася 76-річна місцева мешканка. З’ясувалось, що через сильний вітер на її приватний житловий будинок впало дерево. Рятувальники, провівши аварійні роботи за допомогою сокир і бензопили, звільнили дах оселі від дерева.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ