Житомирська поліція розшукує водія-втікача,який збив пішохода у районі

Житомирська поліція розшукує водія-втікача,який збив пішохода у районі

16.12.15 19:25 0 599
Дорожня пригода трапилася у с. Висока Піч Житомирського району. Під колесами невстановленої автівки загинув місцевий житель. У рамках кримінального провадження поліція розшукує водія-втікача та звертається за допомогою до громадян.

Близько 19.30 14 грудня на вулиці Іванова у с. Високій Печі водій невстановленої автівки здійснив наїзд на пішохода, 33-річного місцевого жителя, який знаходився на проїзній частині. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Натомість водій-учасник трагічної пригоди з місця її вчинення втік.

Під час огляду території поліцейські, які працювали у селі, виявили та вилучили уламки частин автомобіля, що могли залишитися на дорозі після удару.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Поліція звертається до вас за допомогою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або відносно особи, причетної до її скоєння, прохання повідомити за тел. (0412) 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ