Волинська область: рятувальники проводять навчання з цивільного захисту у закладах торгівлі

Волинська область: рятувальники проводять навчання з цивільного захисту у закладах торгівлі

16.12.15 09:10 0 557
15 грудня співробітники Любешівського районного сектора У ДСНС України у Волинській області провели навчання з цивільного захисту з персоналом та відвідувачами торговельних закладів села Зарудче Любешівського району Волинської області. До проведення навчань долучилися представники поліції та курсанти профільних вузів ДСНС, які проходять стажування у місцевому пожежно-рятувальному підрозділі.

Рятувальники розповіли громадянам про найпоширеніші причини виникнення пожеж та надзвичайних подій, що виникли в області та на території району. Йшлося також і про правила поведінки у побуті та в громадських місцях.

Учасники рейдової групи акцентували увагу продавців та відвідувачів крамниць на правилах безпеки при використанні піротехнічної продукції, оскільки напередодні новорічних свят такі товари користуються підвищеним попитом, проте їх неправильне використання призводить до травм і навіть загибелі. Рятувальники закликали реалізовувати та купувати лише сертифіковану продукцію, перевіряти термін придатності, звертати увагу на маркування, що вказують на те, з якого віку можна використовувати той чи інший виріб. Крім того, нагадали, що запуск петард, феєрверків, ракет забороняється проводити всередині приміщень, з балконів та поблизу житлових, господарських будівель, новорічних ялинок.

Під час роз'яснювальної роботи рятувальники вручали листівки та пам'ятки з правил безпеки, а також розмістили друковані матеріали у торговельних закладах, щоб відвідувачі переглянули важливу та корисну інформацію з питань безпеки.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ