Волинська область: рятувальники разом із ліквідаторами-пожежними взяли участь в урочистих заходах,присвячених Дню вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС

Волинська область: рятувальники разом із ліквідаторами-пожежними взяли участь в урочистих заходах,присвячених Дню вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС

16.12.15 12:30 0 545
29 років відділяє нас від страшної трагедії - аварії на Чорнобильській атомній станції. Чорнобильська катастрофа є символом мужності тисяч людей різних національностей і різних професій - енергетиків, шахтарів, будівельників, водіїв, військовослужбовців, працівників органів внутрішніх справ та багатьох інших. Пам'ять серця назавжди збереже немеркнучий подвиг героїв-пожежних, які ціною власного життя врятували мільйони людей від катастрофи.

14 грудня рятувальники разом із пожежними-ліквідаторами взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС, які розпочалися з громадської панахиди біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобиля» на Меморіалі Вічної Слави у м. Луцьку. Звучали слова вдячності всім, хто був причетним до ліквідації аварії на ЧАЕС та її наслідків, за мужність, самовідданість, високе почуття громадянського обов’язку, за те, що вистояли заради майбутнього.

Біля монументу «Ангел-спаситель людських душ» священики відслужили молебен у світлу пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи. Учасники мітингу-реквієму поклали квіти та вінки до монументу.

А луцькі пожежні-ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС разом з працівниками управління ДСНС у Волинській області завітали до частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. На території цієї пожежної частини встановлений пам’ятний знак «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС», до якого вони поклали живі квіти та вшанували хвилиною мовчання своїх колег, які віддали своє життя у боротьбі з невидимим ворогом.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ