У міській раді презентували проект щодо модернізації системи теплопостачання у Чернівцях

У міській раді презентували проект щодо модернізації системи теплопостачання у Чернівцях

16.12.15 13:28 0 624
Презентація проекту «Модернізація інфраструктури централізованого теплопостачання м.Чернівців» відбулась в Чернівецькій міській раді. Запропонований проект спрямовано на фінансування реконструкції та модернізації системи теплопостачання в місті.

Участь у презентації проекту взяли старший банкір ЄБРР Денис Гайовий, провідний радник ЄБРР Ігор Князев, провідний радник ЄБРР Євгенія Каранда та регіональний експерт, представник фірми Рамболь, яка розробляє техніко-експлуатаційне обгрунтування, Андрій Зінченко.

Реалізація програми призведе до значного підвищення ефективності разом із заощадженням природного газу, електроенергії та води. Удосконалення системи теплопостачання здійснюватиметься за рахунок великої кількості заходів, в основному у вигляді заміни застарілого і зношеного обладнання на нове, сучасне і енергоефективне. Про це під час відкриття презентації говорив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. «Ми розуміємо, що в застарілі і зношені комунальні системи теплопостачання міста треба вкладати значні кошти і саме тому ми звернулись за допомогою про надання кредиту для фінансування Програми пріоритетних інвестицій до Європейського банку реконструкції і розвитку більш як півроку тому. вже банком, донорськими організаціями, іншими фондами прийнято рішення щодо допомоги в фінансуванні цього проекту і ми успішно працюємо над його втіленням», – сказав міський голова.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ