Чернівчан закликають дотримуватись правил пожежної безпеки під час зимових свят

Чернівчан закликають дотримуватись правил пожежної безпеки під час зимових свят

16.12.15 15:25 0 553
Із наближенням Новорічних та Різдвяних свят міський відділ Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує городянам про необхідність дотримання пожежної безпеки.

Насамперед, рятівники рекомендують не встановлювати ялинку поряд з опалювальними приладами, для освітлення використовувати електричні гірлянди, виготовлені за державними стандартами в заводських умовах.

Не дозволяти дітям самостійно, без нагляду дорослих, вмикати освітлення на ялинках, не допускати, щоб діти гралися з вогнем та використовували піротехнічні вироби (хлопавки, петарди, феєрверки).

При проведенні свят у дошкільних установах, школах та інших закладах необхідно вжити всіх заходів пожежної безпеки для запобігання виникнення пожежі, забезпечити приміщення протипожежним інвентарем, а також залучити пожежний пост з числа працівників установи, які б доглядали за перебігом вистав.

При святкуванні Новорічних та Різдвяних свят потрібно дотримуватись наступних вимог пожежної безпеки:

– забороняється використовувати для її оздоблення легкозаймисті іграшки й прикраси;

– забороняється застосовувати свічки для ілюмінації;

– забороняється обгортати підставку та прикрашати гілки ялинки ватою (іграшками з вати та паперу), якщо вони не просочені вогнезахисною речовиною;

– забороняється обсипати ялинку бертолетовою сіллю та влаштовувати світлові ефекти за допомогою хімічних та інших пожежонебезпечних речовин;

– забороняється застосувати бенгальські вогні, хлопавки, петарди та феєрверки, вимикати освітлення у приміщенні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: На Волині поліцейські ...

КОМЕНТАРІ