Чернівці: Проект міського бюджету обговорила Громадська рада

Чернівці: Проект міського бюджету обговорила Громадська рада

16.12.15 11:36 0 609
Загальні параметри дохідної та видаткових частин проекту міської бюджету на 2016 рік , основні напрямки розподілу коштів міської скарбниці в наступному році та їх обсяги обговорено 14 грудня на консультативній зустрічі представників Громадської ради при виконавчому комітеті із фахівцями фінансового управління міської ради.

Було також проаналізовано ймовірні зміни у податковому та бюджетному законодавстві, які можуть суттєво вплинути на формування дохідної і видаткової частини бюджету міста.

Представники Громадської цікавилися обґрунтованістю тих чи інших надходжень і видатків, а також внесли свої пропозиції до проекту бюджету та процедури його обговорення. Зокрема було запропоновано, щоб в подальшому проект бюджету спочатку обговорювався на громадських слуханнях і лише з урахуванням результатів цих слухань вносився на розгляд депутатських комісій міської ради. Висловлено також пропозицію щодо доцільності здійснення у Чернівцях аудиту усіх пільг та матеріальних допомог, які надаються за рахунок міського бюджету, з метою їх оптимізації, більш ретельного аналізу міських програм на предмет підвищення ефективності використання міських фінансів.

Учасники зустрічі домовилися продовжувати консультації в процесі подальшої роботи над проектом бюджету міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ