Чернівецька область: протягом доби виникло 5 пожеж,на одній з яких загинув чоловік

Чернівецька область: протягом доби виникло 5 пожеж,на одній з яких загинув чоловік

16.12.15 09:52 0 561
За останню добу в Чернівецькій області сталося 5 пожеж, з них 3 виникло в Сокирянському районі. На жаль, на одній з цих пожеж загинув чоловік. Трагедія сталася в селі Ломачинці Сокирянського району. Пожежа виникла в житловому будинку місцевого мешканця 1948 року народження. Чоловік проживав в будинку сам на краю села. Небезпеку помітили мешканці сусідніх будинків вже тоді, коли вогонь поширився по всьому покриттю будівлі та охопив площу 80 кв.м.. Розповсюдженню полум’я сприяли дерев’яні конструкції перекриття будівлі. На місце події були направлені пожежно-рятувальний підрозділ міста Сокиряни та місцева пожежна команда села Ломаченці. Вогнеборцям повідомили, що всередині будинку може перебувати чоловік. Рятувальники відразу зайшли в будинок та виявили домовласника вже без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення пожежі допомогти людині вже не було змоги. Вогнеборці локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її. Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку, меблі, речі домашнього вжитку. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в місто Сокиряни для встановлення причини смерті. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ще 2 пожежі в Сокирянському районі сталися в селі Сербичани, де горів гараж, та в селі Грубне, під час якої сталася пожежа в прибудові до житлового будинку. В обох випадках рятувальники, які виїжджали за місцем виклику, оперативно ліквідовували пожежі.

В ході ліквідації пожеж, які виникли минулої доби в Чернівецькій області, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 3 будівлі. Всього з початку року на території краю сталося 850 пожеж, на яких загинуло 37 людей, з них 1 дитина, ще 24 були травмовані, з них 2 дитини. Рятувальники нагадують громадянам: найчастіше пожежі виникають через порушення правил пожежної безпеки самими людьми. Саме тому потрібно дотримуватися правил безпеки. Це допоможе зберегти власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: cтан ...

КОМЕНТАРІ