У Рівненській області оптимізм і віра в себе - запорука успішного працевлаштування

У Рівненській області оптимізм і віра в себе - запорука успішного працевлаштування

16.12.15 09:11 0 610
Нині проходить Всеукраїнська декада зайнятості для демобілізованих військовослужбовців — учасників АТО та осіб з інвалідністю, тому фахівцями центру зайнятості приділяється прискіплива увага до тих громадян, які потребують найбільше уваги.

Кузнецовський міський зайнятості постійно працює в напрямку щодо працевлаштування громадян з обмеженими фізичними можливостями, які звертаються до служби зайнятості. Проблема працевлаштування цієї категорії громадян на є актуальною і болючою, адже кожний хоче мати престижну високооплачувану роботу, а роботодавець прагне мати висококваліфікованого робітника. Тож, хоч і є складнощі у працевлаштуванні осіб з обмеженими фізичними можливостями, проте є приклади вдалої співпраці центру зайнятості з роботодавцями.

Одним з яскравих прикладів працевлаштування людини з інвалідністю можна вважати Віталія Ткача, інваліда ІІ групи, який не маючи досвіду роботи, звернувся за допомогою до Кузнецовського міського центру зайнятості. У 2011 році здобув професію інженера-радіохіміка в Севастопольському університеті ядерної енергетики та промисловості, та на жаль з роботою не склалося.

За період перебування на обліку в центрі зайнятості В.Ткач разом із фахівцями опрацював кілька вакансій, пройшов співбесіди з роботодавцями. І врешті-решт працевлаштувався кухарем до приватного підприємця Євгенії Тулієвої, яка є власником місцевого кафе «Чемодан».

«Робота дуже подобається, скажу по секрету, готувати люблю з дитинства, - каже Віталій. – Та коли поспілкувався з пані Євгенією, яка пообіцяла всіляко допомагати в роботі, зразу ж згодився на пропозицію. Після цього зрозумів, що найголовніше – бути активним та не впадати у відчай, тоді знайдуться люди які допоможуть і дадуть можливість працювати у колективі, заробляти на прожиття, не вирізнятися від інших».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: «Угода про поглиблену та ...

КОМЕНТАРІ