У Тернополі показують «Хорватію з повітря»

У Тернополі показують «Хорватію з повітря»

16.12.15 14:41 0 576
Фотовиставку «Хорватія з повітря» відкрили 15 грудня у Тернополі. Автор експозиції – засновник Клубу експедицій та культури Давор Ростухар.

Презентував фото Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні Томіслав Відошевіч.

Очільник краю Степан Барна зазначив, що подібну ідею варто втілити на Тернопільщині.

«Із висоти можна відкрити нові культурні та природні цінності краю. Ми бачимо на фото красу природи різних куточків Хорватії, - продовжив Степан Барна. – Ми також можемо презентувати нашу область на фото та популяризувати таким чином Тернопільщину для туристів з інших країн».

Члени Клубу під час мандрівок вирішили здійснити політ над Далматинським загор'ям та подивитись з повітря річку Цетіна. Так на фото зафіксували недоступні терени, зелені місцини, болота, які не співпадають з стереотипною картиною скелястого загор'я.

Фотографії зацікавили престижне видання «National Geographic».Там опублікували шість таких репортажів з інших регіонів. Автора проекту не зупинило навіть падіння літака, на якому він знімав Далматинське загор'я. Він упав після зйомок (на щастя, пілот залишився живим). Він завершив усі репортажі. За проект отримав нагороду від «National Geographic».

Експозицію розмістили на першому та четвертому поверхах «Атріуму». Триватиме виставка у Тернополі до 20 грудня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Шахрайки за 4 тисячі ...

КОМЕНТАРІ