На Тернопіллі завершується другий етап конкурсу дитячого малюнку

На Тернопіллі завершується другий етап конкурсу дитячого малюнку

16.12.15 15:34 0 572
Малюнки переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Не залиши свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята» представили на виставці у фойє Тернопільської облдержадміністрації. Члени журі визначають кращі роботи.

Конкурс проводять з ініціативи голови Тернопільської ОДА та департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту.

Малюнки напередодні свят разом із комплектами речей отримають бійці, які захищають цілісність держави на передовій.

«Цей конкурс став чудовою можливістю для підростаючого покоління усвідомити глибше мету боротьби за незалежність. Адже саме вони будуть розбудовувати відвойовану від ворога Україну, - зазначив Степан Барна. – Напередодні новорічних свят ми передаватимемо на передову необхідні для бійців речі та продукти. Запакуємо також і подарунки від дітей – малюнки наших юних художників із найтеплішими привітаннями».

Конкурс проводять у два етапи. Перший тур тривав у районах з 20 листопада до 10 грудня. ми бачимо кращі роботи учасників з кожного району. А переможців другого етапу нагороджуватимемо 17 грудня у Тернопільському академічному обласному театру актора і ляльки під час свята Миколая для дітей області.

«Участь у конкурсі мали можливість прийняти усі охочі учні Тернопільщини, - зазначає заступник директора департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту ОДА Ігор Чорний. –Такі заходи заохочують обдарованих дітей та молодь розвивати свої таланти. Це демонструє потрібність мистецтва. Одне з пріоритетних завдань для нас – надати можливість підростаючому поколінню реалізувати свій творчий потенціал».

На виставці представили 9 робіт із кожного району та міста обласного значення. Переможців визначали у трьох вікових категоріях - учні 1-4 класів; середня вікова група - учні 5-8 класів; старша вікова група - учні 9-11 класів. Журі, до складу якого входять представники департаментів сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту; освіти і науки облдержадміністрації та обласної художньої школи, визначать серед цих учасників трьох переможців у кожній віковій категорії.

Переможці отримають набори приладів для малювання, сертифікати для їх придбання у спеціальних магазинах, а також солодкі подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині проставити ...
Наступна новина: В Ужгородському районі ...

КОМЕНТАРІ