На Тернопіллі діти Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру передали для бійців АТО миколайчики

На Тернопіллі діти Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру передали для бійців АТО миколайчики

16.12.15 13:45 0 570
І дорослі, і діти завжди з нетерпінням чекають приходу Святого Миколая. Сумно, що багато наших земляків зустрічають це свято далеко від рідної домівки. Вони захищають нас, віддають життя і здоров'я за незалежність України, щасливе життя майбутніх поколінь.

9 грудня в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі пройшли волонтерські вечорниці, на яких учні, вчителі, вихователі випікали пряники-миколайчики для воїнів АТО. Робота почалася з молитви за те, щоб наші солдати швидко повернулися до своїх близьких, щоб мир і злагода запанували на українській землі. Також на зібрані кошти були закуплені продукти для солдатів.

А в п'ятницю, 11 грудня, діти зі своїми наставниками завітали в райдержадміністрацію та передали пакунки волонтерам, які уже доставлять їх бійцям на Схід.

Як зазначила директор центру Марія Кацан, діти дуже хочуть, щоб свято Миколая для наших захисників було приємним і радісним.

Голова районної державної адміністрації Юрій Ништа подякував дітям за підтримку, за те, що вони пам'ятають про воїнів.

«Військовим дуже приємно отримувати подарунки від дітей. Такі прояви дитячої турботи сильно підтримують солдат під час несення служби, – ділиться Юрій Ништа. – В умовах, коли важко і морально, і фізично, такі подарунки дійсно додають сили і впевненості у перемозі».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді презентують ...
Наступна новина: У Житомирі поліцейські ...

КОМЕНТАРІ