У Рівненській області в Головному управлінні ДСНС відбувся конкурс на кращого працівника державного нагляду (контролю) у сфері пожежної,техногенної безпеки та цивільного захисту

У Рівненській області в Головному управлінні ДСНС відбувся конкурс на кращого працівника державного нагляду (контролю) у сфері пожежної,техногенної безпеки та цивільного захисту

16.12.15 10:05 0 538
15 грудня в Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області проведено конкурс на кращого працівника державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, участь у якому взяв інспекторський склад підпорядкованих підрозділів області.

Даний захід проходив у два етапи, один з яких практичний, другий – теоретичний. Під час практичної частини – інспекторський склад демонстрував знання основних вимог правил пожежної безпеки на об’єктах з масових перебуванням людей, а в ході теоретичної частини – оцінювались знання офіцерами ДСНС нормативно правових актів які регламентують діяльність у сфері пожежної (техногенної) безпеки та цивільного захисту.

Разом з тим, працівники Держслужби з НС побували в торгово-розважальному центрі «ЗЛАТА ПЛАЗА» та Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі де присутнім було продемонстровано роботу систем протипожежного захисту.

По закінченню конкурсу було визначено кращих інспекторів, яких заступник начальника Головного управління з державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк нагородив грамотами та цінними подарунками.

ГУ ДСНС України у Рівненській обасті
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в обласному ...
Наступна новина: В Луцьку в територіальному ...

КОМЕНТАРІ