У Львівській області у Червонограді поліцейські взяли участь в акції "16 днів проти насильства"

У Львівській області у Червонограді поліцейські взяли участь в акції "16 днів проти насильства"

16.12.15 15:45 0 651
Правоохоронці прочитали класним керівникам та батькам учнів лекції на тему: «Що повинен знати й вміти педагог щоб надати допомогу дитині, котра постраждала від жорстокості та насильства».

Акція тривала від 25 листопада по 10 грудня. Підліткам правохоронці розповіли про їх права та про те, як не стати жертвою насильства. Також інспектори Червоноградського відділу поліції провели профілактичні бесіди із особами, котрі притягувались до відповідальності за насильство в сім'ї та тематичні бесіди із мешканцями міста.

«Інспектори поліції проводять спільні заходи щодо виявлення та облікування осіб, котрі чинять насильство в сім'ї. У разі виявлення таких фактів правоохоронці скеровують у відділ сім'ї та молоді Червоноградської міської ради спеціальну картку обліку у якій вказані: дата, час скоєння правопорушення, особисті дані порушника та потерпілого та інші відомості», - розповіла заступник начальника відділу Червоноградського відділу поліції майор поліції Оксана Коліда.

Доки тривала акція, інспектори поліції склали дев'ять адміністративних протоколів за фактами насильства в сім'ї, винесли три захисних приписи та вісім офіційних попереджень про недопустимість вчинення насильства в сім'ї.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області

за матеріалами Оксани Козачок

Червоноградський ВП
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородському районі ...
Наступна новина: Житомирські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ