На Хмельниччині поліцейські разом з лікарями-наркологами проводять профілактичні уроки для школярів

На Хмельниччині поліцейські разом з лікарями-наркологами проводять профілактичні уроки для школярів

16.12.15 09:43 0 547
Під час занять дітям розповідають про згубний вплив наркотиків на організм людини та роз'яснюють кримінальну та адміністративну відповідальність за вчинені правопорушення, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів.

Одним з пріоритетних напрямків роботи підрозділів Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України є здійснення профілактичних заходів щодо недопущення розповсюдження наркоманії та правопорушень, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, особливо серед молоді.

Так, протягом минулого тижня працівники Другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з лікарями-наркологами було проведено ряд лекцій в навчальних закладах Хмельницького, Кам'янця-Подільського та Славути. Спеціалісти роз'яснювали учням шкідливість впливу наркотиків на здоров'я молоді та кримінальну і адміністративну відповідальність за вчинені правопорушення, пов'язані з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів. Загалом відбулося близько 10 таких зустрічей.

Окрім відвертої розмови, правоохоронці демонстрували школярам фільм про життя наркозалежних людей та наслідки дії наркотиків на організм людини. Почуте та побачене неабияк вразило дітей. Вони зрозуміли, що, помилившись хоча б один раз, можна потрапити у безодню, в якій немає дна.

— Ми й надалі будемо проводити такі профілактичні зустрічі в усіх районах області, — зазначив очільник Другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Володимир Білоус, — адже наркотики приносять величезні проблеми як в окремо взяті сім'ї, так і в суспільство в цілому.

Друге територіальне управління ДПН

Національної поліції України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час Новорічно - ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ