Із зони АТО повернулися працівники вінницької поліції (+фото)

Із зони АТО повернулися працівники вінницької поліції (+фото)

17.12.15 15:59 0 601
Працівники різних служб та відділів Головного управління Національної поліції у Вінницькій області повернулися з зони проведення бойових дій, де протягом місяці несли службу. Автобуси з правоохоронцями зустрічали рідні, друзі, колеги та вихованці дитячого відомчого садочку «Теремок».

Діти для бійців підготували подарунок - Гімн України у власному виконанні.

Командир загону Олександр Щербань відрапортував т.в.о. начальника ГУНП Вінниччини Сергію Кримчуку про виконання у повному обсязі завдань, поставлених керівництвом антитерористичного центру та місцевою поліцією.

У свою чергу, Сергій Кримчук подякував усім бійцям за гідне виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції та їхнім родинам за постійну підтримку. Крім рідних правоохоронців, подяки від керівника отримали водії автобусів, які возять бійців на передову.

«Відбулась чергова ротація працівників вінницької поліції в зону АТО. у повному складі повернулися 60 бійців вінницького зведеного загону. На Сході вони здійснювали охорону громадського порядку, затримували осіб, які знаходяться у розшуку, перевіряли транспортні засоби, аби не допустити перевезення зброї та інших заборонених предметів», - зазначив полковник поліції Сергій Кримчук.

Після кількаденного відпочинку поліцейські зведеного загону повернуться до виконання своїх службових обов'язків.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині в ДТП за ...
Наступна новина: У Львові постраждали ...

КОМЕНТАРІ