На Вінниччині розпочалося навчання нових патрульних поліцейських (+фото)

На Вінниччині розпочалося навчання нових патрульних поліцейських (+фото)

17.12.15 11:18 0 572
До лав нової патрульної поліції Вінниці запрошено 265 юнаків і дівчат з понад восьми з половиною тисяч кандидатів, які здали анкети. Серед відібраних кандидатів – 35 дівчат.

Серед поліцейських, які вже на початку лютого вийдуть на вулиці Вінниці - чотири десятки діючих правоохоронців.

Поліцейські впродовж двох місяців навчатимуться на базі тренінгового центру ГУ Нацполіції у Вінницькій області та училища державної служби охорони.

За словами представника Департаменту патрульної служби України Анни Дунаєвої, слухачі мають опанувати 25 навчальних дисциплін, зокрема, вогневу та тактичну підготовку, медичну допомогу, оформлення дорожньо-транспортних пригод, адміністративну відповідальність та провадження в справах про адміністративні правопорушення, майбутніх правоохоронців вчитимуть діловому мовленню та навикам стресостійкості тощо.

Патрульних поліцейських готуватимуть 75 викладачів, які також були відібрані на конкурсній основі.

Т.в.о. начальника вінницької поліції Сергій Кримчук, вітаючи нових поліцейських, відзначив, що правопорядок на вулицях Вінниці незабаром будуть забезпечувати кращі з кращих молодих людей, які успішно подолали усі етапи відбору. Він підкреслив, що новобранці завжди можуть розраховувати на підтримку і допомогу керівництва і працівників вінницької поліції, з якими б труднощами в своїй діяльності вони не стикнулися.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ