В Житомирській області депутатські комісії в дії

В Житомирській області депутатські комісії в дії

17.12.15 15:37 0 559
15 грудня відбулось засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу за участю першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка, заступника голови обласної ради Наталії Рибак, депутатів обласної ради, керівників департаментів та управлінь ОДА.

Насамперед члени комісії обрали заступника – Анатолія Подіка, та секретаря комісії – Віталія Науменка.

Голова комісії Віталій Вітусевич озвучив основні питання для розгляду: обласний бюджет на 2016 рік, план роботи обласної ради у першому півріччі 2016 року, погодження та ініціювання заходів. А також додатково були розглянуті питання про ряд програм, які сприятимуть розвитку Житомирщини.

Заступник директора департаменту фінансів ОДА Леонід Мініч зауважив, що відповідно нових законопроектів Кабінету Міністрів України обласний бюджет на наступний рік вимагає доопрацювання та удосконалення. Зокрема, це стосується змін в оподаткуванні, додаткові фінансові навантаження на обласний бюджет (фінансування ВНЗ, закладів професійно-технічної освіти, районних та міських лікарень, компенсації пільгового проїзду).

Члени комісії активно обговорювали Програму стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2016 рік та Комплексну програму розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2016 рік. Олексій Шатило, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА, наголосив на тому, що фінансування та підтримка цих програм вкрай важлива для області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ