В Житомирській області поліцейські затримали зловмисника,який обікрав звягельчанина

В Житомирській області поліцейські затримали зловмисника,який обікрав звягельчанина

17.12.15 10:41 0 573
Злодій викрав у жителя м. Новограда-Волинського банківську картку та зняв з неї усі заощадження. Правоохоронці викрили та затримали зловмисника. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження.

До Новоград-Волинського відділу поліції звернувся 55-річний житель райцентру. Чоловік повідомив, що хтось витягнув з кишені його куртки банківську картку.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження правоохоронці провели низку слідчо-розшукових заходів, у результаті яких встановили особу злодія. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 34-річний звягельчанин. У вчиненні протиправного діяння чоловік зізнався.

За його словами, він побачив перехожого, який нібито перебував напідпитку. Той прямував до банкомата. Злодій побачив, який пін-код вводить чоловік. А потім непомітно для останнього витягнув з його кишені картку. Набравши вже відомі цифри коду, зловмисник зняв з рахунку заявника майже 1,5 тисячі гривень. Потому крадену картку викинув.

Досудове розслідування триває. За чинним законодавством зловмиснику загрожує покарання від штрафу й аж до позбавлення волі строком до трьох років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На ДКП “Луцьктепло” ...
Наступна новина: Тернопілля: відремонтували ...

КОМЕНТАРІ