В Житомирській області у Радомишлі правоохоронці викрили автомобільного злодія

В Житомирській області у Радомишлі правоохоронці викрили автомобільного злодія

17.12.15 18:25 0 516
До поліції звернувся 74-річний житомирянин із заявою про крадіжку з його автомобіля інструментів та запчастин. Поліцейські встановили зловмисника. Розпочато кримінальне провадження.

Заявник розповів, що залишив свій автомобіль «ВАЗ-2106» на вулиці поблизу будинку у м. Радомишлі. Вранці виявив, що у транспортному засобі пошкоджений замок водійських дверцят і викрадені домкрат, запасне колесо та насос.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 33-річний житель райцентру.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу до 3-річного позбавлення волі.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі. Для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ