В Закарпатській області пенсіонерка зі Сваляви не повірила телефонному шахраю і зберегла 20000 гривень

В Закарпатській області пенсіонерка зі Сваляви не повірила телефонному шахраю і зберегла 20000 гривень

17.12.15 12:52 0 586
Розумна жінка спершу зателефонувала сину, чи з ним все добре, а потім звернулася в поліцію. Якби всі так робили, телефонні шахраї залишились би без хліба.

Ми часто пишемо про випадки шахрайства, коли літнім людям телефонують невідомі, представляються правоохоронцями і видурюють великі суми під приводом порятунку сина від тюрми. На жаль, закарпатці і досі ведуться на такі шахрайства. І от нарешті позитив! Жителька Сваляви послала подалі невідомого пройдисвіта і не віддала йому 20 тисяч гривень.

Вечірньої пори на мобільний 58-річної жительки м.Сваляви зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим поліції. Шахрай пояснив, що сина жінки затримано за наркотики, і якщо вона хоче визволити сина з тюрми, то нехай заплатить через банкомат на картку 20000 гривень.

Розсудлива пенсіонерка кинула слухавку, після чого зателефонувала синові, який живе в м.Ужгороді. Той сказав, що з ним все гаразд. Тоді жінка зателефонувала на 102 і розповіла про суть справи.

Свалявчанка зробила все так, як радять правоохоронці: не повірила шахраю, зателефонувала спершу синові, а потім у поліцію. Чим зберегла свої гроші…

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному деякі питання ...
Наступна новина: Ще 63 учасникам АТО ...

КОМЕНТАРІ