В Закарпатській області рахівчанин і берегівець попалися на крадіжці з магазину в Сваляві

В Закарпатській області рахівчанин і берегівець попалися на крадіжці з магазину в Сваляві

17.12.15 15:10 0 560
Свалявські поліцейські викрили 24-річного жителя Рахова та 30-річного берегівця. Злодійкуваті приятелі приїхали до Сваляви, зайшли в перший- ліпший магазин. Скориставшись тим, що в магазині було багато покупців, схопили шуруповерт і магнітолу та втекли...

До чергової частини Свалявського відділення поліції звернувся мешканець м.Сваляви, котрий повідомив про те, що невідомі особи викрали з його магазину шуруповерт та автомагнітолу. Сума заподіяних крадіжкою збитків склала 5100 гривень.

За наданими прикметами працівники поліції встановили особи зловмисників. Крадіїв затримали й доставили до відділення поліції. Там встановили їхні особи – це жителі міст Рахова й Берегова віком 24 і 30 років.

Ці чоловіки вже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців. Один із них вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадені речі повернуто власникові. Досудове розслідування триває, – каже заступник начальника Свалявського відділення поліції Василь Папіш.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадські активісти ...
Наступна новина: У Тернополі відбулося свято ...

КОМЕНТАРІ