Громадські активісти запропонували посилити контроль над облаштуванням пандусів у Чернівцях

Громадські активісти запропонували посилити контроль над облаштуванням пандусів у Чернівцях

17.12.15 15:06 0 526
Петицію про створення доступного середовища для людей з обмеженими можливостями обговорювали у Ратуші за участю міського голови Олексія Каспрука, заступника міського голови Георгія Леонтія, керівників структурних підрозділів міської ради, автора петиції Артема Жука та громадських діячів.

У петиції, яка на даний момент набрала 295 голосів із 250-ти необхідних, пропонується провести моніторинг доступності вулиць, держустанов, закладів тощо. За проханням активістів потрібно перевірити наявність пандусів, з'їздів та провести роботи щодо ліквідації незручностей. Ними вже розроблено мапу, на якій позначено найнеобхідніші місця доступу для людей з обмеженими можливостями.

Олексій Каспрук доручив відповідним департаментам створити постійно діючі робочі групи, які контролюватимуть процес облаштування пандусів. Комунальне підприємство «МіськШЕП» повинно виконати усі роботи згідно із стандартами. Найближчим часом буде проведено навчання для працівників підрядних організацій, які працюватимуть над облаштуванням пандусів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: м. Чернігів: підбито ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ