Чернівчани обговорять бюджет свого міста 21 грудня

Чернівчани обговорять бюджет свого міста 21 грудня

17.12.15 16:04 0 574
Громадське обговорення проекту міського бюджету за ініціативи міського голови Олексія Каспрука відбудеться 21 грудня у Центральному палаці культури (Театральна площа, 5) о 18.00. До участі в ньому запрошуються незалежні експерти, народні депутати, громадські активісти, представники трудових колективів, небайдужі чернівчани.

Кожен городянин має можливість взяти участь в обговоренні проекту міського бюджету на 2016 рік, який було опубліковано на офіційному сайті міської ради. Як і минулоріч, бюджет формується публічно і прозоро.

“Перший досвід громадського обговорення бюджету ми мали минулого року, коли обговорювали його з громадою міста. Цьогоріч зацікавлення громадськості є набагато вищим, адже люди побачили, що на рішення влади з питань використання бюджетних коштів можна впливати, – зазначив міський голова Олексій Каспрук”.

Члени громади можуть ознайомитися з матеріалами громадських слухань у приміщенні фінансового управління міської ради (каб. 319) у робочі дні з 9.00 до 18.00.

Згідно із положенням про громадські слухання у місті Чернівцях, до початку громадських слухань проводиться реєстрація їх учасників. Незареєстровані особи не можуть брати участі у слуханнях. Для реєстрації особам необхідно пред'явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу.

Із проектом міського бюджету Чернівців на 2016 рік і графіком заходів з підготовки проекту міського бюджету Чернівців на 2016 рік можна ознайомитися за посиланням:

Графік заходів з підготовки проекту міського бюджету

Презентація проекту бюджету на 2016 рік

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові постраждали ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці не ...

КОМЕНТАРІ