На Волині поліцейські виявили інтернет-кафе,де надавались незаконні послуги з грального бізнесу

На Волині поліцейські виявили інтернет-кафе,де надавались незаконні послуги з грального бізнесу

17.12.15 16:41 0 582
У Ковелі правоохоронці під час проведення санкціонованого обшуку вилучили ігрове обладнання та гроші, здобуті незаконним шляхом. Діяльність грального закладу припинено.

Під час досудового слідства у кримінальному провадженні, працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно із слідчими Ковельського відділу поліції встановили, що у місті функціонує заклад, у якому всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надаються незаконні послуги у сфері азартних ігор.

В результаті проведення санкціонованого обшуку поліцейські вилучили 10 системних блоків, один з яких знаходився безпосередньо у адміністратора закладу.

Уся вилучена техніка направлена у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Волинській області для проведення комп'ютерно-технічної експертизи. Діяльність грального закладу припинено.

Особам, які порушили ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України загрожує штраф до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації ГУ НП

у Волинській області

(за матеріалами УЗЕ у Волинській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Від початку грудня на ...

КОМЕНТАРІ