У Тернополі відбулося свято «Діти-сироти в гостях у майстерні святого Миколая»

У Тернополі відбулося свято «Діти-сироти в гостях у майстерні святого Миколая»

17.12.15 15:12 0 576
Благодійне дійство «Діти сироти в гостях у майстерні святого Миколая 2015» відбулося 15 грудня у ПК «Березіль», що в обласнмоу центрі. Яскраве свято для сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування організував Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт». До організації також долучилися й бажаючі волонтери.

Понад 100 вихованців із 10-ти дитячих будинків області чекала надзвичайно насичена святкова програма. Чудовий настрій подарували захоплюючі виступи виконавців Центру творчості дітей та юнацтва, їхні мистецькі й танцювальні номери та композиції. Майстри-волонтери провели 10 різноманітних майстер-класів із виготовлення новорічних іграшок, прикрас, аплікацій, а також озмальовування камінців та декупаж свічок. Розділив святкову радість з дітьми голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Очільник області спілкувався з дітьми й цікавився їхніми рукотворами.

"Я радий бачити вас у хорошому святковому настрої, — сказав у вітальному слові Степан Барна. — ви маєте зробити по два подарунки — один для себе, а інший для друга. Зараз ми як ніколи ми повинні бути згуртованими, бо разом зможемо змінити один одного на краще".

Наприкінці свята дітей чекали подарунки й святкова вечеря. Варто зазначити, подібний захід благодійний фонд «Майбутнє сиріт» організовує вже третій рік поспіль.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ