Від початку грудня на Прикарпатті в аваріях постраждали 12 пішоходів

Від початку грудня на Прикарпатті в аваріях постраждали 12 пішоходів

17.12.15 16:43 0 613
У переважній більшості саме їх безпечність та нехтування ними Правилами дорожнього руху стали причинами дорожньо-транспортних пригод, у яких вони були травмовані.

У трьох випадках, як не прикро, отримані людьми травми виявилися несумісними з життям. А загалом цьогоріч на Івано-Франківщині у 159 ДТП загинули 39 пішоходів, а 133 – були травмовані.

Лише за останню добу внаслідок наїзду автотранспорту у лікувальних закладах опинилися два пішоходи. На Рожнятівщині напередодні увечері 40-річний чоловік потрапив під колеса легковика у той момент, коли переходив дорогу поза пішохідним переходом. А в місті Долина після дорожньо-транспортної пригоди до лікарні з травмами живота було доправлено 9-річну дівчинку. Виявилося, що дитина раптово вибігла на проїжджу частину дороги у центральній частині міста і жінка-водій не змогла уникнути наїзду на школярку.

Правоохоронці звертаються до пішоходів з нагадуванням: не варто ризикувати здоровям чи й життям, порушуючи Правила дорожнього руху. На вулицях та дорогах слід бути особливо уважними та обережними, передусім у темну пору доби чи в туман. Переходити дорогу треба лише у дозволених місцях, не можна раптово виходити чи вибігати на проїжджу частину дороги.

Управління превентивної діяльності ГУ НП

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині поліцейські ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ