Чернігів: Владислав Атрошенко провів робочу нараду щодо роботи міського комунального господарства у зимовий період

Чернігів: Владислав Атрошенко провів робочу нараду щодо роботи міського комунального господарства у зимовий період

17.12.15 09:32 0 598
16 грудня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко провів робочу нараду щодо готовності комунальних підприємств міста до роботи у зимовий період. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста.

Керівники комунальних підприємств, зокрема: КП "АТП – 2528", КП "Чернігівводоканал", КП "Зеленбуд", ЖЕКів та структурних підрозділів міської ради інформували про стан готовності міського комунального господарства до роботи в зимових умовах.

Міський голова акцентував увагу керівників на необхідності налагодження чіткої системи роботи та координації спільних зусиль щодо роботи комунальних служб у екстремальних умовах. Він підкреслив, що у разі потреби для ліквідації наслідків негоди потрібно вчасно мобілізувати всі необхідні ресурси: техніку, паливо, людей та ін.

"При будь-яких метеоумовах місто має бути чистим", - наголосив Владислав Атрошенко.

Міський голова висловив незадоволення з приводу підготовки комунального господарства до роботи в зимових умовах, зокрема: недостатньо заготовлено паливних матеріалів для роботи спеціалізованої снігоприбиральної техніки.

В. Атрошенко закликав керівників відповідних структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради оптимізувати зусилля аби забезпечити безперебійну життєдіяльність міста у зимовий період. Він дав доручення протягом тижня, але не пізніше 25 грудня, розробити пропозиції щодо роботи міського штабу оперативного реагування та системи відповідних дій всіх структур у надзвичайних обставинах.

Крім того, Владислав Атрошенко зобов'язав керівників комунальних підприємств вивчати передові європейські практики та використання новітніх технологій для забезпечення більш ефективних результатів роботи комунального господарства міста.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Урочисте нагородження ...

КОМЕНТАРІ