В Івано-Франківській області 6 пожеж ліквідовано

В Івано-Франківській області 6 пожеж ліквідовано

17.12.15 15:31 0 550
15 грудня в місті Коломия та в селищі Солотвино Богородчанського району горіло сміття на відкритій території площею 20 м.кв. та 15 м.кв. Попередня причина виникнення обох пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 16:53 в місті Калуш по вулиці Височанка на кладовищі виникло займання дерева. Вогнем пошкоджено дерево на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 20:12 вогнеборці обласного центру виїжджали на гасіння пожежі приватного житлового будинку по вулиці Левинського. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

16 грудня о 00:44 в місті Івано-Франківськ по вулиці Незалежності виникла пожежа на балконі в одній із житлових квартир. Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку на площі 2,5 м.кв. Через сильне задимлення на пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби, загальний час роботи 30 хв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Вже о 00.56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Володимира Великого, що в місті Івано-Франківськ, де горів автомобіль «Мерседес». Вогнем знищено моторний відсік автомобіля, електропроводку, пошкоджено салон автомобіля та бампер «Део Матіз», який стояв поруч. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

З початку року виникли 2800 пожеж, у вогні загинули 50 осіб, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ