Хмельницька область: начальники караулів пожежно-рятувальних підрозділів підвищили свою майстерність

Хмельницька область: начальники караулів пожежно-рятувальних підрозділів підвищили свою майстерність

17.12.15 10:01 0 593
Протягом 14-16 грудня в трьох гарнізонах оперативного реагування – містах Шепетівці, Кам’янець-Подільському та Хмельницькому – відбулися заняття з начальниками караулів пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління ДСНС України в області. Основним завданням проведення цих занять є підвищення професійного рівня рятівників під час виконання завдань за призначенням у зимовий період.

Під час занять основна увага приділялась вивченню особливостей гасіння пожеж за умов низьких температур, експлуатації транспортних засобів у зимовий період. Крім того, рятувальники вдосконалили теоретичні знання щодо організації внутрішньої, гарнізонної та караульної служб в органах управління і підрозділах оперативно-рятувальної служби ДСНС, вимог Положення про організацію службової підготовки осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, а також вимог до складання, коригування та відпрацювання документів оперативного реагування.

Подібні заняття керівництвом Головного управління проводяться щоквартально, що якісно впливає на рівень підготовки начальницького складу пожежних підрозділів та, як наслідок, підвищує рівень готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Чернівці: Вирішення ...

КОМЕНТАРІ