На Хмельниччині у навчальних закладах рятувальники провели лекції щодо безпеки Новорічних та Різдвяних свят

На Хмельниччині у навчальних закладах рятувальники провели лекції щодо безпеки Новорічних та Різдвяних свят

17.12.15 14:50 0 538
З наближенням Новорічних і Різдвяних свят навчальні заклади розпочинають підготовку до урочистостей. Забезпечення протипожежного стану приміщень, в яких планується проведення святкувань, та дотримання відповідних правил безпеки набуває першочергового значення.

Так, 16 грудня працівники 3-го державного пожежно-рятувального загону провели бесіди із представниками освітніх закладів міста Нетішина, які відповідають за додержання вимог пожежної та техногенної безпеки в навчальних та дошкільних закладах.

Під час лекції рятувальники наголосили освітянам на необхідності дотримання основних вимог правил пожежної безпеки щодо облаштування Новорічних ялинок, забезпечення приміщень первинними засобами пожежогасіння, справності електромереж та утримання шляхів евакуації.

Співробітники ДСНС наголосили, що приміщення повинні в повному обсязі бути забезпеченими первинними засобами пожежогасіння, а кількість відвідувачів не повинна перевищувати норму, що встановлена нормативними документами. Прикрашати Новорічну ялинку необхідно тільки виробами з матеріалів, що дозволені правилами пожежної безпеки. Встановлюючи ялинку, неухильно потрібно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки.

Серед присутніх було розповсюджено пам’ятки та листівки з основними вимогами щодо облаштування ялинки та дотримання протипожежних вимог під час святкувань.

3-й державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: позитивна ...

КОМЕНТАРІ