м. Чернігів: підбито підсумки цивільного захисту міста за 2015 рік

м. Чернігів: підбито підсумки цивільного захисту міста за 2015 рік

17.12.15 15:01 0 573
14 грудня начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Олександр Кузнєцов підбив підсумки за результатами роботи за 2015 рік, а також визначив основні завдання з реалізації вимог законодавства і сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на 2016 рік. Зокрема визначені завдання щодо покращення стану систем оповіщення, захисних споруд у м. Чернігів, а також розглянуто результати проведення навчань та тренувань з цивільного захисту на підприємствах.

Начальник циклу практичної підготовки обласних та м. Чернігова курсів удосконалення керівних кадрів 2 категорії Юрій Мирюта наголосив на вимогах чинної нормативно-правової бази стосовно обов’язковості навчання населення з питань цивільного захисту. Надані роз’яснення щодо повноважень і послуг Центру та алгоритм комплектування слухачами навчальних груп з цивільного захисту та пожежної безпеки.

На завершення заходу за сумлінне виконання заходів щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і території міста від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, почесними грамотами відзначені керівники підприємств Чернігова, а кращим фахівцям організацій оголошені подяки.

Крім того, за вагомий особистий внесок в організацію навчання у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки, навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області нагороджені грамотами працівники, відповідальні за цивільний захист підприємств, установ та організацій м. Чернігова.

Тетяна Моргун,

майстер виробничого навчання

навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки

життєдіяльності Чернігівської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: позитивна ...
Наступна новина: Громадські активісти ...

КОМЕНТАРІ