Чернігівська область: через власну необережність при палінні одна людина загинула,ще двоє отримали травми

Чернігівська область: через власну необережність при палінні одна людина загинула,ще двоє отримали травми

17.12.15 11:39 0 589
15 грудня о 19:31 до Служби порятунку "101" у м.Ічня надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що по вул. І.Франка. На місце події через 5 хвилин прибуло відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогнем було охоплено одну з кімнат оселі та речі господарів. Оперативними діями рятувальників пожежу о 19:45 локалізовано, а о 20:20 остаточно ліквідовано. Під час гасіння вогнеборці у кімнаті виявили 66-річного чоловіка, який намагався самотужки врятуватись з небезпечної зони. Його вивели на свіже повітря, де він повідомив, що в палаючій оселі перебуває його 75-річна співмешканка - господарка будинку.

Рятувальники у захисних протигазах відшукали у щільно задимленій кімнаті непритомну жінку та винесли з будинку. Її з діагнозом отруєння чадним газом, а співмешканця з опіками обличчя та верхніх кінцівок ІІ ступеню доставлено до Ічнянської ЦРЛ. Причиною пожежі, яка ледь не коштувала життя двох людей послужила необережність під час куріння 66-річного чоловіка.

14 грудня з тієї ж причини у с.Піски Бобровицького району під час пожежі загинув 25-річний чоловік. На ліквідацію пожежі підрозділи ДСНС не залучались.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Ретельно гасіть сірники та недопалки. Будьте уважними та вкрай обережними у поводженні з вогнем!

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Жінка року – 2015
Наступна новина: Чернівці: Миколай поспішає ...

КОМЕНТАРІ