Житомирщина: керівник області вручив ще 12 ордерів на квартири

Житомирщина: керівник області вручив ще 12 ордерів на квартири

18.12.15 14:54 0 507
17 грудня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський у м. Новоград- Волинському вручив ще 12 ордерів на квартири учаснику АТО та родинам військових, хто героїчно загинув у боях.

Керівник області зазначив, що нове житло отримають одинадцять сімей загиблих героїв. «Вони віддали свої життя, щоб захистити свою країну, свій народ. Вічна їм шана і пам'ять від усього народу та держави. Герої не вмирають!», – сказав Сергій Машковський.

Голова ОДА наголосив на тому, що отримання житла військовослужбовцями та їх родинами - це незаперечний обов'язок держави та зазначив, що цього року 58 квартир отримали військові та сім'ї загиблих в Житомирській області. Крім того, ще 10 квартир планується закупити до кінця поточного року.

Ордери від квартир було вручено сім'ям героїчно загиблих за Україну Антона Мілька, В'ячеслава Уткіна, Валерія Юрченка, Івана Олійника, Сергія Майбороди, Ярослава Остапчука, Геннадія Беляка, Олексія Зайця, Олега Обухівського, Миколи Лісовського, Юрія Поліщука та учаснику АТО, інваліду війни другої групи Леоніду Лівіцькому.

За мужність, самовідданість та героїзм, виявлені під час захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України у ході проведення антитерористичної операції 7 військовослужбовцям були присвоєні позачергові військові звання та передані дружинам.

«Бажаю тим, хто отримав житло, і хто його буде отримувати, мирного неба, затишної оселі. Ми пишаємось достойними синами Українського народу та низько схиляємо голови перед пам'яттю загиблих. Герої не вмирають!», - сказав Сергій Машковський.

Керівник області поклав квіти до меморіалу пам'яті загиблим воїнам.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ