В Житомирській області гуманітарна комісія розглянула сесійні питання

В Житомирській області гуманітарна комісія розглянула сесійні питання

18.12.15 13:35 0 473
Вчора, 16 грудня 2015 року, депутатська постійна комісія з гуманітарних питань питань розглянула проекти рішень і програми, що вноситимуться на розгляд найближчих сесій обласної ради.

Зокрема, питання обласного бюджету на 2016 рік відкликане фіндепартаментом на доопрацювання у відповідність із проектом державного бюджету та можливі зміни в системі оподаткування, передачі державних повноважень на місця

.

Депутати на засіданні комісії погодили план роботи обласної ради на І півріччя 2016 року, проекти програм інформаційної діяльності, розвитку громадянського суспільства на 2016-2018 роки, видання серії «Книга Пам'яті України. Чорнобильська трагедія. Житомирська область» на 2016 рік.

Натомість гуманітарна комісія відклала на доопрацювання питання про необхідність погодження фінансування заходів, а також вихід обласної ради зі складу засновників редакції газети «Житомирщина».

До наступного засідання гуманітарної комісії робоча група має представити вже перший звіт щодо господарського стану редакції.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Білорусько-українські ...
Наступна новина: Залучення територіальних ...

КОМЕНТАРІ