Психологи ДСНС України продовжують психологічне відновлення персоналу

Психологи ДСНС України продовжують психологічне відновлення персоналу

18.12.15 09:48 0 494
Рятувальники Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр ДСНС України» забезпечують реагування на надзвичайні ситуації на території України, а також за кордоном, та приймають участь у наданні допомоги у зоні проведення АТО.

Цей вид діяльності вимагає від фахівців, окрім високої професійної майстерності, також і відповідної психологічної підготовки та наявності цілого ряду психологічних якостей.

З метою попередження розвитку стану психологічної дезадаптації, виникнення психосоматичних та інших професійно зумовлених захворювань, 16 грудня психологи Центру психологічного забезпечення ДСНС України провели тренінг з рятувальниками Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр ДСНС України», які залучалися до робіт у районі проведення АТО, на тему «Методи психологічної саморегуляції», в ході якого було запропоновано методи відновлення психоемоційного стану, проведено дебрифінг та консультування.

В рамках надання методичної та практичної роботи також було проведено тестування особового складу центру, який залучався до виконання завдань за призначенням у зоні АТО.

Довідково:

Протягом 2015 року співробітники ДП «МРЦ ДСНС України» евакуювали із зони АТО 2903 чоловіки. Роботи з відновлення життєзабезпечення, які проводились на територіях Донецької і Луганської областей, включали: перевезення дітей, облаштування складу гуманітарних вантажів, проведення ремонтних, аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт, розгортання польового пункту прийому внутрішньо перемішених осіб (м. Сєвєродонецьк) та ін.

Центр психологічного забезпечення

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Уряд затвердив ...

КОМЕНТАРІ