В Житомирській області у Баранівському районі парубок обікрав магазин

В Житомирській області у Баранівському районі парубок обікрав магазин

18.12.15 11:41 0 578
16 грудня до чергової частини місцевого територіального підрозділу поліції надійшло повідомлення від 56-річного приватного підприємця про крадіжку з його крамниці.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з'ясували, що зловмисник потрапив до торгівельного закладу, пошкодивши вікно. З магазину зникли продукти харчування на суму 1500 гривень.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 22-річний раніше судимий місцевий житель, який у скоєному зізнався. Частину викраденого вилучили.

За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, офісах, торгівельних закладах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ