В Житомирській області зведення за 16 грудня 2015 року.

В Житомирській області зведення за 16 грудня 2015 року.

18.12.15 16:43 0 541
За минулу добу зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула та 1 отримала тілесні ушкодження.

Близько 08.51 16 грудня в м. Житомирі, по вул. В. Бердичівська навпроти будинку № 97, водій автомобіля Тойота, 53-річний мешканець Житомирського району, здійснив наїзд на пішохода 25-річного мешканця м. Житомира, який перетинав проїзну частину, поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні.

Близько 16.45 16 грудня на 125км автодорозі сполученням Київ-Чоп, поблизу с. Гадзинка, Житомирського району, водій автомобіля Mersedes, 44-річний мешканець м. Київ, рухаючись в напрямку м. Київ здійснив наїзд на пішохода 73-річну мешканку Житомирського району, яка переходила проїзну частину на пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

Шановні водії! Постійно проявляйте пильність по відношенню до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі. Вам належить головна роль в попередженні ДТП.

Пішоходи ! Переходьте вулицю на позначених пішохідних переходах або там де рух регулюється світлофором. Не намагайтесь переходити її поблизу транспорту, який рухається. Якщо з вами знаходяться діти, не залишайте їх без нагляду, сильно тримайте їх за руку.

Відділ управління превентивної діяльності

ГУНП в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Напередодні дня Святого ...

КОМЕНТАРІ