Чернівчан закликають долучитися до акції «Різдвяні ласощі для синички» та прийти погодувати птахів у парк «Жовтневий»

Чернівчан закликають долучитися до акції «Різдвяні ласощі для синички» та прийти погодувати птахів у парк «Жовтневий»

18.12.15 11:13 0 525
Переможцями творчого конкурсу «Птах» з виготовлення годівничок для пернатих друзів, який вперше цього року проводився у Чернівцях, стали учні 110,103 та 411 груп вищого професійного художнього училища №5 , а також учень 2-А класу гімназії №5 Богдан Балан.

У конкурсі, організаторами якого виступили вище професійне художнє училище №5, міське управління освіти, дирекція та Наглядова рада парку «Жовтневий», взяли участь учні спеціальності столяр і різьбяр по дереву та бересту училища, ЗОШ №16, 2, гімназії № 5, вихованці міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Учні 7-А класу гімназії №3 продемонстрували виготовлені разом з клубом “Сороптиміст” ласощі для птахів, якими будуть наповнювати годівнички.

Дипломи та грамоти призерам і переможцям конкурси вручив міський голова Олексій Каспрук, який подякував усім учасникам за креативний підхід до справи, небайдужість та любов до міста, турботу про його крилатих мешканців. Він запропонував зробити конкурс щорічним та залучити до його участі якомога більше юних чернівчан.

Переможці отримали також цінні призи від магазину молодіжного одягу Z.P.B, OZZY Fast Food, Першого Чернівецького виробника кави Bacara coffe, Піцерії на вул.Заньковецької, 5.

Усім школярам – активним учасникам конкурсу учні вищого професійного художнього училища презентували свої творчі роботи.

За результатами цьогорічного конкурсу парк «Жовтневий» отримав 26 годівничок. Дирекція та Наглядова рада парку «Жовтневий» запрошує чернівчан 27 грудня долучитися до проведення акції “Різдвяні ласощі для синички”. Акція стартує о 10 годині ранку. Її учасники можуть захопити із собою крупи та насіння для підгодівлі пернатих друзів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі під колеса ...
Наступна новина: На Тернопіллі подарунки до ...

КОМЕНТАРІ