В Чернівецькій області рятувальники навчали дошкільнят правилам безпеки

В Чернівецькій області рятувальники навчали дошкільнят правилам безпеки

18.12.15 14:40 0 530
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять різноманітні заходи, на яких значну увагу приділяють роз’яснювальній роботі із підростаючим поколінням. Так, 17 грудня з метою навчання дітей правилам безпеки в зимовий період, рятувальники провели навчальний захід у дошкільному навчальному закладі № 1, який знаходиться в обласному центрі по вул. Шевченка. Співробітники Управління ДСНС основну увагу зосередили на нагадуванні малечі всієї небезпеки дитячих ігор з вогнем. Також рятувальники розповіли дітям про те, яких правил безпеки у побуті слід дотримуватися, щоб не допустити виникнення пожежі в оселі. Вся роз’яснювальна робота проводилася в ігровій формі, щоб дошкільнята краще запам’ятали поради рятувальників. Разом з цим, фахівці Управління ДСНС нагадали діткам і про безпечне поводження з піротехнічними виробами та новорічними прикрасами, адже часто нехтування елементарними правилами безпеки може перетворити свято на трагедію. Окрім цього, малечі продемонстрували навчальні відеофільми.

Також на згадку про проведений захід діти отримали від співробітників Управління ДСНС пам’ятки та листівки із правилами безпеки. Насамкінець зустрічі вихованці дитячого закладу змогли задати рятувальникам питання, на які отримали змістовні та вичерпні відповіді.

«Проведення таких заходів є надзвичайно важливим, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню нещасних випадків із нашими дітьми, а набутті знання в дитинстві обов’язково знадобляться їм в майбутньому» – підбила підсумки проведеного заходу завідуюча ДНЗ № 1 Надія Бойко.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині в аварії в ...

КОМЕНТАРІ