Чернівецька область: рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з людьми

Чернівецька область: рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з людьми

18.12.15 12:57 0 489
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області для недопущення загибелі людей на пожежах та недопущення їхнього виникнення в помешканнях людей проводять виїзні інформаційні рейди по населених пунктах краю. Наприклад, 16 грудня така робота проводилася в Кіцманському та Заставнівському районах області. Працівники Кіцманського районного відділу відвідали села Борівці та Киселів Кіцманського району, а фахівці Заставнівського районного відділу провели рейд в селах Кадубівці та Звенячин Заставнівського району. Основна увага під час даної роботи приділялася людям похилого віку, самотнім громадян та малозабезпеченим мешканцям, адже згідно статистики найчастіше пожежі виникають саме в помешканнях соціально незахищених верств населення. Буковинцям розповіли про правильне користування пічним опаленням та електрообігрівальними приладами, щоб не допустити пожежі, вручили пам’ятки та листівки із правилами пожежної безпеки. Всього в ході інформаційного рейду рятувальники відвідали близько 70 помешкань та поспілкувалися із понад 150 краянами.

Окрім цього, фахівці Управління ДСНС проводять розповсюдження попереджувальних листівок соціальної реклами і в місцях з масовим перебуванням людей. На залізничних вокзалах та автостанціях розміщено листівки попереджувального характеру, вручено пам’ятки з правилами безпеки працівникам вокзалів та станцій для озвучення даних правил через внутрішнє радіо.

«Для того, щоб охопити якомога більше коло людей і навчити їх правилам безпеки, працівники Управління ДСНС проводять різноманітні профілактичні заходи. Також до такої роботи долучаються і представники волонтерських організацій і соціальних організацій та органів місцевого самоврядування. Спільними зусиллями ми намагаємося не допустити загибелі людей на пожежах» – зазначив т.в.о. заступника начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Ігор Динис.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінниччина підписала ...

КОМЕНТАРІ