У Хмельницькій області ізяславський район. Нагородили відзнаками земляків-миротворців,котрі пройшли Афганістан

У Хмельницькій області ізяславський район. Нагородили відзнаками земляків-миротворців,котрі пройшли Афганістан

18.12.15 10:31 0 557
16 грудня, у приміщенні Ізяславського районного будинку творчості для дітей та юнацтва відбулося урочисте нагородження відзнаками Президента України - пам'ятними медалями «25 років виведення військ з Афганістану» мешканців Ізяславщини, котрі брали участь у бойових діях на території Республіки Афганістан.

Захід розпочався із вшанування хвилиною мовчання наших земляків та всіх тих, хто не повернувся із чужої, нежданої, непотрібної війни, та тих, хто помер від ран на рідній землі.

Із вітальними словами до ветеранів-афганців звернулись перший заступник голови райдержадміністрації Павло Ковальчук, Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук, а також заступник голови районної ради Михайло Борисюк. Вони зауважили, що наші земляки-афганці із честю виконували свій інтернаціональний обов'язок та в екстремальних умовах довели, що є гідними продовжувачами ратної слави наших героїчних предків. Крім того, земляки-миротворці, котрі пройшли жорстоке і криваве горнило війни в Афганістані, є прикладом для молодого покоління та нинішніх захисників України - учасників антитерористичної операції, які на сході країни відстоюють право усіх українців на мирне життя, суверенітет та незалежність своєї держави.

Також було надано слово і для голови Ізяславської районної спілки ветеранів Афганістану Василя Тележинського, котрий побажав воїнам здоров'я та успіху, а також він звернувся із проханням брати активну участь у житті міста Ізяслав та району, своїм прикладом виховувати патріотизм у наших дітях, допомагати та надавати поради виконавчій владі району, адже тільки спільними зусиллями можна зробити Ізяславщину ще кращою.

Святковий настрій у залі створили творчий колектив Ізяславського районного будинку культури. У художніх номерах тематичного концерту перепліталося і героїчне, і трагічне, йшлося про втрачену юність, кохання, вірність військовій присязі, цінність людського життя і сутність мирного існування. Вокалісти повертали героїв свого часу в юність.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині поліцейські ...

КОМЕНТАРІ