Подробиці затримання рецидивіста у Житомирі

Подробиці затримання рецидивіста у Житомирі

18.12.15 10:52 0 532
Увечері 15 грудня на вулиці в обласному центрі двоє оперативників Житомирського відділу поліції помітили розшукуваного за скоєння низки майнових злочинів та зґвалтування чоловіка. Під час затримання поліцейськими той чинив опір та намагався завдати оперативнкам ножових поранень.

Поліцейські підійшли до чоловіка, назвалися та пред'явили службові посвідчення. Той одразу кинувся тікати. Втім оперативники швидко його наздогнали. Під час затримання чоловік витягнув з рукава куртки ніж та спробував нанести ним поранення правоохоронцям.

Поліцейські, тримаючи затриманого, звернулись до перехожих, які стали свідками події, з проханням зателефонувати на «102», адже підозрюваний щосили пручався і навіть намагався нанести собі шкоду, спробувавши розбити вітрину крамниці.

Згодом, у відділені поліції, з'ясувалось, що затриманий дійсно є раніше судимим 25-річним жителем м. Тернополя, який розшукується за вчинення зґвалтування та розбійного нападу.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: Водій,який у Луцьку збив ...

КОМЕНТАРІ