Хмельницька область: терапевти області зібрались на конференції

Хмельницька область: терапевти області зібрались на конференції

18.12.15 15:31 0 575
17 грудня в конференц-залі Державного патологоанатомічного центру відбулась конференція терапевтичної служби області на тему: «Актуальні питання та інфузійна терапія в практиці лікаря-інтерніста». Участь у конференції прийняли районні терапевти, лікарі-пульмонологи, завідувачі терапевтичними відділеннями стаціонарів та поліклінік, лікарі денних стаціонарів, лікарі-інтерни.

Розпочалась конференція з обширної доповіді головного позаштатного пульмонолога Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Алешко Анатолія Петровича на тему: «Методами лікування інтоксикаційного синдрому при гострій пневмонії, лікування пневмонії у вагітних, лікування захворювань органів дихання за допомогою небулайзерної терапії».

Юзвишина О.В., доцент кафедри терапії ФПО ВНМУ ім.М.І.Пирогова докладно зупинилась на питанні анемії в практиці лікаря-терапевта.

Далі професор кафедри терапії Української військо-медичної академії, Селюк Мар'яна Миколаївна запропонувала колегам свою доповідь на тему «Інфузійна терапія в практиці лікаря-інтерніста, синдром порушення мікроциркуляції».

В рамках конференції головний терапевт Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Костенко А.М. провела нараду терапевтичної служби по підготовці до річного звіту.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині звернення ...
Наступна новина: Чернігів: Домогосподарства ...

КОМЕНТАРІ