На Тернопіллі кращі роботи дитячого конкурсу відправлять бійцям на передову

На Тернопіллі кращі роботи дитячого конкурсу відправлять бійцям на передову

18.12.15 09:29 0 522
Переможців обласного конкурсу дитячого малюнка «Не залиш свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята» відзначили 17 грудня у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки. Окрім цього, напередодні дня Святого Миколая тут відбулася святкова вистава для 700 дітей з різних куточків області.

Найкращі роботи обрали серед авторів різних вікових категорій.

Так, в молодшій віковій групі перше місце посів Павло Мисько з Гусятинського району. Друге — у Оксани Луцик зі Зборівського району. І третє почесне місце отримала Тетяна Селятицька з Підгаєцького району.

В середній віковій групі перше місце посів Роман Мельник зі Зборівського району. Друге місце отримав Олександр Онишко з Підволочиського району. Третє — Тетяна Осадца з Чортківського району.

У старшій віковій групі найкращою визнали роботу Іванни Мигаль з Гусятинського району. Друге місце посіла Ірина Гатала з Підгаєцького району, а третє — Іван Вишовський з Чортківського району.

Переможців вищевказаного дитячого конкурсу голова обласної ради Віктор Овчарук нагородив почесними грамотами, а також вручив у подарунок мольберти й пакунки з солодощами. Роботи дітей, які визнали найкращими, відправлять нашим бійцям на передову.

Окрім цього, на святі були присутні близько 700 школярів, які прибули з різних куточків області. Серед них — сироти, діти позбавлені батьківського піклування, малозабезпечених та неблагополучних сімей. А також діти, батьки яких воювали в АТО та діти-переселенці з окупованих територій на Сході.

«Ми не повинні залишити цих дітей поза увагою, — зазначив Віктор Овчарук. — Вони також вірять в добро, тож нехай Святий Миколай завітає й до них».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі інспектори ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ