У Рівненській області рятувальники навчають громадян як запобігти пожежам під час зимового періоду

У Рівненській області рятувальники навчають громадян як запобігти пожежам під час зимового періоду

18.12.15 11:50 0 540
В умовах зимового періоду ситуація з пожежами та загибеллю людей у житловому секторі громадян набуває особливої гостроти. Головними причинами трагедій є порушення протипожежних вимог при влаштуванні та експлуатації приладів пічного опалення, електрообладнання, а також необережність громадян у поводженні з вогнем. З огляду на це, фахівці Дубенського міськрайонного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з працівниками соціальних служб та працівниками сільських рад, вживають відповідні профілактичні заходи.

Так, 16 грудня було проведено чергове профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору. Цього разу на території Малосадівської сільської ради. Особлива увага під час відпрацювання приділялась помешканням осіб похилого віку, інвалідів, багатодітних та неблагонадійних родин.

Рятувальники спільно з представниками органів місцевого самоврядування та соціальними працівниками під час рейду перевірили стан приладів опалення та електромереж, вказали на наявні недоліки, роз’яснили основні правила безпечної поведінки у побуті та вручили відповідні листівки і пам’ятки.

Слід зазначити, що такі профілактичні відпрацювання здійснюються по всім населеним пунктам району, але найбільша увага приділяється тим, що найбільш вражені пожежами та де мали місце випадки загибелі людей на них.

Заходи, що вживаються, направлені на те, аби переконати населення більш відповідальніше ставитися до вимог пожежної безпеки, що в свою чергу допоможе зменшити кількість пожеж і трагічних випадків на них. Рейдові перевірки проводитимуться протягом усього опалювального сезону.

Дубенський міськрайонний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницький центр ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ