Рятувальники Прикарпаття виїжджали для надання допомоги мешканцям краю

Рятувальники Прикарпаття виїжджали для надання допомоги мешканцям краю

18.12.15 14:08 0 537
Минулої доби рятувальникам області неодноразово доводилося виїжджати для надання допомоги мешканцям краю.

Двічі потребували допомоги надвірнянці. Так, об 11:15 до рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №11 міста Надвірна надійшло повідомлення про те, що в одній із житлових квартир по вулиці Ломоносова впала жінка, яка не може самостійно підвестися та просить допомоги. По прибуттю до місця виклику, рятувальники за допомогою висувної драбини через балкон проникли в квартиру. 60-річна жінка знаходилась на підлозі в коридорі. Працівники рятувальної служби допомогли потерпілій підвестися та передали її працівникам швидкої медичної допомоги. Мешканка квартири від госпіталізації відмовилась.

Вже о 12:45 до надвірнянських рятувальників надійшло повідомлення з проханням відчинити вхідні двері помешкання, що на третьому поверсі по вулиці Сірика в м.Надвірна. Рятувальники за допомогою висувної драбини через балкон дісталися в квартиру та відчинили двері з середини.

Потребували допомоги рятувальників і мешканці обласного центру.

О 13:28 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги працівникам ПАТ ”Івано-Франківськ ГАЗ” по відчиненні вхідних дверей квартири по вулиці 24 серпня, що в обласному центрі. О 13:36 працівники пожежно-рятувальної служби, прибувши до місця виклику, по автодрабині дісталися квартири, що на восьмому поверсі. Вони провели обстеження кімнати та інших приміщень - потерпілих не виявлено. Рятувальники провітрили квартиру та перекрили кран подачі газу в кухні.

Тієї ж доби, о 20:18 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей житлової квартири по вулиці Довженка в Івано-Франківську. У помешканні кликала на допомогу 91-річна жінка. Працівники групи рятувальних робіт встановили драбину і через вікно житлової квартири, на 3-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, дісталися в помешкання. Піднявши потерпілу з підлоги, передали її працівникам швидкої медичної допомоги.

Того ж дня, о 15:35 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Калуш надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по відчиненню вхідних дверей по вулиці Пушкіна. Прибувши до місця виклику, рятувальники за допомогою бензоріза відкрили двері.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині поліція ...

КОМЕНТАРІ