В Закарпатській області рятувальники провели черговий рейд у житловому секторі

В Закарпатській області рятувальники провели черговий рейд у житловому секторі

18.12.15 12:12 0 537
Невдовзі всіх нас чекають новорічно-різдвяні свята, а з ними й вихідні дні. Ну а який Новий рік без ялинки, прикрашеної палаючими вогнями гірлянд, без феєрверків, салютів та врешті-решт новорічного столу. Однак, під час святкових приготувань громадяни подекуди забувають про дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Тож, напередодні нового року, рятувальники проводять профілактичні бесіди з мешканцями населених пунктів під час яких роз’яснюють їм основні правила пожежної безпеки, нагадують про небезпеку, яка може виникнути, якщо не дотримуватися їх.

17 грудня працівники Ужгородського міськрайонного відділу провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору Оноківської сільської ради Ужгородського району.

Під час заходу вогнеборці дізнавалися у мешканців села наскільки вони обізнані з правилами пожежної безпеки, вказували громадянам на недоліки в електрогосподарстві та розказували правила безпечного використання електрообігрівальних приладів та пічного опалення. Не забували нагадувати й про основні небезпеки при використанні піротехнічних виробів та електричних гірлянд для прикрашення красуні-ялинки. Крім того, бійці ДСНС розповсюдили пам’ятки та листівки на протипожежну тематику. Особливу увагу рятувальники приділяли багатодітним сім’ям, одиноким людям похилого віку.

Краяни уважно слухали поради та дякували рятувальникам за нагадування, а також обіцяли уважно слідкувати за електропобутовими приладами та дотримуватися правил пожежної безпеки і в майбутньому.

Управління ДСНС України у Закарпатській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

Шановні громадяни! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте. Слідкуйте за справністю електричних мереж. Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади. Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищах, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Німецький досвід ...
Наступна новина: В Рівному родинам загиблих ...

КОМЕНТАРІ